STICLA SPORT PIMAG NIKKEN - APA CURATA, ECONOMICA


Intrucat ingrijorarea opiniei publice privind ceea ce se poate regasi in apa potabila este in crestere, este logic sa ne asiguram ca ceea ce bem este bun pentru noi. Din pacate, apa imbuteliata comercial se afla departe de sursa ideala de hidratare, deoarece foarte des, este de fapt numai apa de la robinet intr-un ambalaj scump, majoritatea sticlelor avand alcalinitatea de 7 pH sau chiar mai scazuta (apa acida).
Sticla de Sport PiMag de la Nikken, refolosibila, reprezinta solutia la aceste probleme. Compania Nikken este recunoscuta pe plan international pentru sistemele de filtrare a apei de uz casnic, care transforma apa obisnuita de la robinet in apa filtrata cu un gust minunat. Acum am aplicat acelasi tip de tehnologie avansata intr-o solutie compacta, pe care o puteti lua pretutindeni si care va va ajuta sa va mentineti sanatosi, sa economisiti bani si sa salvati planeta. O problema la fel de serioasa priveste mediul inconjurator: milioane de sticle goale din plastic sunt aruncate in fiecare saptamana, nu se descompun si coplesesc depozitele de deseuri.
Sticla de Sport PiMag, refolosibila, reprezinta solutia la aceste probleme. Tehnologia de filtrare transforma apa de la robinet in apa PiMag filtrata si curata pentru doar o fractiune din costul obisnuit al apei imbuteliate de diferite marci.
Dar cea mai impresionanta parte a Sticlei Sport PiMag este carcasa acesteia. Nu contine (bispfnol) sau ftalati, compusi toxici ce se regasesc in multe materiale plastice si care a fost dovedit ca se scurg in apa. Este turnata dintr-o rasina care nu numai ca este reciclabila dar este si biodegradabila.
Sticla Sport PiMag dispune de un sistem avansat de filtrare brevetat, cu testele facute in laboratoare independente, a indeplinit si a depasit specificatiile ce se refera la reducerea contaminantilor precum clorul, particule diverse, cloramina si multi altii. In aditie la toate acestea, discurile magnetice protejate de coroziune creaza un camp magnetic care ajuta la reducerea acumularii de sedimente, in timp ce materialele Pi si mineralele naturale regleaza valoarea pH a apei la intervalul alcalin de 8,5/9,5, ajutand astfel sa se compenseze efectul oxidant al multor elemente din dieta moderna si din mediul inconjurator.
Si cum fiecare filtru nou dureaza aproximativ 250 de rezerve (reumpleri), inseamna ca va asigura in jur de 182 de litri de apa limpede, filtrata (sau aproximativ trei luni de folosinta) inainte de a-l inlocui. Si, cand vine timpul sa aruncati Sticla Sport PiMag, trebuie sa stiti ca aceasta nu contine niciunul dintre elementele toxice precum BPA (bispfnol) sau ftalati care se gasesc de obicei in materialele plastice si se scurg in apa.
De fapt, nu numai ca este reciclabila, dar este si biodegradabila. Se descompune in biomasa naturala care contribuie la nutrientii solului, putand deveni astfel mai prietenosi fata de mediu.
Sticla Sport Pimag este economica, o alternativa de mediu la apa imbuteliata.
Filtrarea compozita a apei o face mai curata si mai buna la gust.
Filtru de schimb are o durata de viata de trei luni.
Tehnologia PiMag regleaza pH-ul (8,5-9,5) pentru realizarea unui echilibru acid/alcalin.
Sticla sigura, refolosibila, reciclabila si biodegradabila.
Se reumple de la robinet pentru a produce instantaneu apa PiMag.
Sticla Sport PiMag va ofera o modalitate cu totul noua de a beneficia de apa PiMag, pentru ca acum puteti bea apa delicioasa, proaspata si curata oriunde v-ati afla!
Sticla are capacitatea de 0,812 litri, la fel de usor transportabila ca orice alta Sticla Sport, aceasta se distinge de cele obisnuite prin Tehnologia Apei PiMag de la Nikken care include un micro filtru compozit ce atinge sau depaseste specificatiile de calitate a apei recunoscute la nivel international.  Nivelul ridicat al valorii pH-ului apei ajuta la compensarea efectului oxidant al dietelor moderne si al mediului inconjurator. Si, in aditie la toate acestea, magnetii protejati de coroziune, produc un camp magnetic pentru a reduce agregarea de sedimente.
Cand vorbim de costul sticlei, ne referim atat la cel financiar cat si la cel al mediului inconjurator.
In fiecare an, un European obisnuit arunca 168 de sticle de apa din plastic, iar la numarul de oameni ai europei se folosesc peste 5 milioane de litri de petrol pentru realizarea acestor sticle de plastic. Noi cercetari arata faptul ca impactul asupra mediului prin realizarea unei sticle de apa de plastic, este acelasi ca si condusul unei masini pe o distanta de un kilometru. In final, acest produs este benefic planetei, sanatatii dumneavoastra insiva si chiar finantelor dumneavoastra.
Rezultatele testelor de filtrare, conform cu standardele ANSI/NSF - SUA, au aratat ca sunt depaseste standardele la: Particule (claritate, sedimente), De reducere a clorului, De reducere a cloraminei, De reducere a gustului si mirosului, De reducere a plumbului, VOCs, MTBE.
Rezultatele testelor in laboratorul din Marea Britanie:
Reducerea clorului cu 94%, a fierului cu 77%, a cuprului cu 97%, a Reducerea nichelului: 81%, a amoniului cu 54%, cresterea pH-ul de la 7 la 9,15 (apa alcalina).
Adaugati - ingineria verde - la o tehnologie care ofera apa curata, filtrata cu minerale si pH reglat - si o economie impresionanta in comparatie cu apa imbuteliata - si rezultatul este Sticla Sport PiMag.
Filtrararea apei se realizeaza cu ajutorul filtrului de zeolit si carbon, minelare pi, iar cei 4 magneti au o putere de 4.200 gauss.
Instructiuni de folosire: Scoateti capacul si umpleti sticla pana la marcajul de umplere. Puneti la loc capacul, ridicati bratul de baut si strangeti sticla.
Toate produsele Nikken beneficiaza de garantie legala.
ATENTIE: Daca folositi un dispozitiv electronic medical cum ar fi un stimulator cardiac sau aveti un impant chirurgical sensibil la magneti, nu folositi si nu purtati produse magnetice. Femeile aflate in primul trimestru de sarcina sau persoanele cu orice problema de sanatate trebuie sa consulte mai intai doctorul inainte de a folosi produsele magnetice.