KASAI


KASAI  PENTRU FEMEI  -  60 capsule 

Continand fructe, precum merisoare (Vaccinium vitisidaea) si cirese acerola, Kasai pentru Femei este binecunoscut sa ajute la mentinerea unui tract urinar sanatos. Asigurati-va ca corpul dumneavoastra primeste nutrientele pe care modul de agricultura din ziua de astazi le inlatura din alimente. In cadrul nutritiei Nikken sunt folosite numai ingrediente de la sursa care va ajuta in asimilarea ingredientelor de care aveti nevoie. Gama Kasai Nikken asigura o nutritie la tinta pentru a satisface cerintele corpului uman. Si mai mult, fiecare produs, cu exceptie Omega Oils, este corespunzator vegetarienilor. Gama Kasai nu este modificata genetic si nu este iradiata. Corpurile noastre nu primesc toti nutrientii de care avem nevoie datorita metodelor moderne in agricultura si in procesarea alimentelor.
KASAI  PENTRU BARBATI  -  60 capsule
Formulat specific sa mentina sanatatea barbatilor, Kasai pentru Barbati este un supliment din pudra, ce contine usturoi ,rosii, samanta de dovleac si lycopene (pigment de caroten). Asigurati-va ca corpul dumneavoastra primeste nutrientele pe care modul de agricultura din ziua de astazi le inlatura din alimente. In cadrul nutritiei Nikken sunt folosite numai ingrediente de la sursa care va ajuta in asimilarea ingredientelor de care aveti nevoie. Gama Kasai Nikken asigura o nutritie la tinta pentru a satisface cerintele corpului uman. Si mai mult, fiecare produs, cu exceptie Omega Oils, este corespunzator vegetarienilor. Gama Kasai nu este modificata genetic si nu este iradiata. Corpurile noastre nu primesc toti nutrientii de care avem nevoie datorita metodelor moderne in agricultura si in procesarea alimentelor.
KASAI  MULTI-VITAMINE SI MINERALE  -  60 capsule 
Kasai Multi-Vitamine contine nivele inalte de fructe si legume sub forma de pudra, asigurandu-va un numar vast de vitamine si minerale. Asigurati-va ca corpul dumneavoastra primeste nutrientele pe care modul de agricultura din ziua de astazi le inlatura din alimente. In cadrul nutritiei Nikken sunt folosite numai ingrediente de la sursa care va ajuta in asimilarea ingredientelor de care aveti nevoie. Gama Kasai Nikken asigura o nutritie la tinta pentru a satisface cerintele corpului uman. Si mai mult, fiecare produs, cu exceptie Omega Oils, este corespunzator vegetarienilor. Gama Kasai nu este modificata genetic si nu este iradiata. Corpurile noastre nu primesc toti nutrientii de care avem nevoie datorita metodelor moderne in agricultura si in procesarea alimentelor.
KASAI  OMEGA ULEIURI  -  60 capsule  - 110 lei
Uleiurile omega contribuie la o minte sanatoasa si la o dezvoltare de cunoastere. Omega Kasai, un supliment alimentar din ulei de peste si planta limba mielului, contine ambele uleiuri Omega 3 si Omega 6. Aceste uleiuri nu pot fi sintetizate in corp, trebuiesc obtinute din hrana. Asigurati-va ca corpul dumneavoastra primeste nutrientele pe care modul de agricultura din ziua de astazi le inlatura din alimente. In cadrul nutritiei Nikken sunt folosite numai ingrediente de la sursa care va ajuta in asimilarea ingredientelor de care aveti nevoie. Gama Kasai Nikken asigura o nutritie la tinta pentru a satisface cerintele corpului uman. Si mai mult, fiecare produs, cu exceptie Omega Oils, este corespunzator vegetarienilor. Gama Kasai nu este modificata genetic si nu este iradiata. Corpurile noastre nu primesc toti nutrientii de care avem nevoie datorita metodelor moderne in agricultura si in procesarea alimentelor.
KASAI  MURE PURPLE  -  60 capsule
Kasai Purple Berries este un supliment alimentar concentrat din fructe de padure salbatice, remarcabil de bogat in antioxidanti. Kasai Purple Berries este un amestec de aronia (din familia Rosacea), afine, soc, si coacaze negre. Fiecare portie, va da un minimum de 300 unitati ORAC (o analiza care masoara antioxidanti). In special, aronia va da unitati ORAC extraordinare, datorita concentrarii mari de glucoze (anthocyanins). Asigurati-va ca corpul dumneavoastra primeste nutrientele pe care modul de agricultura din ziua de astazi le inlatura din alimente. In cadrul nutritiei Nikken sunt folosite numai ingrediente de la sursa care va ajuta in asimilarea ingredientelor de care aveti nevoie. Gama Kasai Nikken asigura o nutritie la tinta pentru a satisface cerintele corpului uman. Si mai mult, fiecare produs, cu exceptie Omega Oils, este corespunzator vegetarienilor. Gama Kasai nu este modificata genetic si nu este iradiata. Corpurile noastre nu primesc toti nutrientii de care avem nevoie datorita metodelor moderne in agricultura si in procesarea alimentelor.
KASAI  PE TIMP DE NOAPTE - 60 capsule  - 80 lei
Ajutand la relaxare si la un somn sanatos, Kasai pentru Noapte este un supliment natural care nu contine altceva decat extras de floare de musetel. Fiecare portie contine echivalentul a 6g flori de musetel.
Va recomandam sa le consumati combinate, pe fiecare din ele impreuna cu Kasai Multi-Vitamine si Minerale. Asigurati-va ca corpul dumneavoastra primeste nutrientele pe care modul de agricultura din ziua de astazi le inlatura din alimente. In cadrul nutritiei Nikken sunt folosite numai ingrediente de la sursa care va ajuta in asimilarea ingredientelor de care aveti nevoie. Gama Kasai Nikken asigura o nutritie la tinta pentru a satisface cerintele corpului uman. Si mai mult, fiecare produs, cu exceptie Omega Oils, este corespunzator vegetarienilor. Gama Kasai nu este modificata genetic si nu este iradiata. Corpurile noastre nu primesc toti nutrientii de care avem nevoie datorita metodelor moderne in agricultura si in procesarea alimentelor.