BRANTURILE MAGNETICE (TALPICII) KENKOSTRIDES


CARACTERISTICI SI AVANTAJE:
- Special concepute si echilibrate pentru activitati intensive
- Constructie robusta cu triplu strat pentru ventilatie
- Flexibile, usoare - permit libertate de miscare
- Tehnologia Magnetica EQL - camp magnetic perfect consistent format din triunghiuri echilaterale cu polaritate multipla ce asigura o acoperire magnetica de 100%
- Tehnologia Far-Infrared absoarbe si elibereaza energia pentru un efect de incalzire usoara
- Moi, elastice, spuma de inalta densitate pentru o absorbtie de soc superioara
- Modelate pentru a se potrivi perfect
Branturile KenkoStrides cu triplu strat ofera aceleasi avantaje ca mult cautatele KenkoInsoles®, dar ofera in plus o amortizare suplimentara, ventilatie si control al temperaturii pentru picioare mai active(sunt de asemenea rezistente la miros). Reprezinta solutia perfecta pentru activitatile mai intense.
Produse cu straturi multiple, ventilate, aceste branturi moi si confortabile, dar si durabile, ofera o absorbtie de soc superioara atunci cand picioarele au cea mai mare nevoie. Un produs de inalta calitate si durabile in fiecare parte din constructia lor, KenkoStrides contin trei straturi incepand cu o baza deschisa, spuma de uretan de inalta densitate care ofera un nivel ridicat de absorbtie a socurilor.
Urmatorul strat contine ferita magnetizata incorporata impreuna cu neopren si o plasa puternica special conceputa. Intrucat in alte branturi magnetii sunt aranjati in cerc sau in linie dreapta, (si de aceea campul magnetic este intrerupt sau numarul polurilor magnetice de la suprafata este limitat) Tehnologia Magnetica Echilaterala exclusiva de la Nikken ofera o acoperire magnetic consistenta pe intreaga suprafata, maximizand polaritatea in fiecare directie.
Stratul superior, confortabil, contine fibre ceramice reflective pentru control al temperaturii, Tehnologia Far Infrared de la Nikken ajutand la reglarea continua a temperaturii prin absorbirea caldurii-energiei si reflectarea acesteia inapoi in corp, dispersand-o in mod egal acolo unde este necesar.
INFORMATII PRODUS
Tehnologia Nikken incorporata Tehnologie Magnetica EQL, Tehnologie Far-Infrared
Greutate 0,40-0,85lb/181-386g
Materiale incorporate in produs: Piele de Vinilin simulata, Spuma Uretan, ferita magnetizata incorporata in Neopren cu plasa tesuta din bumbac.
Instructiuni de folosire: Daca este necesar se pot decupa cu foarfeca, dupa marimea labei piciorului, dupa care se pun in pantofi.
Instructiuni de ingrijire: A se curata numai pe suprafata cu o carpa umezita cu un detergent slab, sau la mana cu apa calda si un detergent slab. A se usca in aer liber.
Puterea Gauss 450
NOTA: PENTRU A VA ASIGURA CA SE POTRIVESC, TAIATI BRANTURILE NUMAI DUPA CE LE MASURATI PE TALPA PICIORULUI SI A PANTOFILOR, NU DUPA LINIILE DE MARIMI DE PE ACESTEA.
Cod produs Marime S (femei 35-40 UE) - Cod: 2024
Marime M (barbati 39-46 UE) - Cod: 2025
Marime L (barbati 47+ UE) - Cod: 2026