FILTRU DE APA PIMAG WATERFALL

CARACTERISTICI SI AVANTAJE
- Operare simpla, tehnologie avansata
- Filtrare certificata pentru reducerea contaminantilor
- Mineralele ajuta la reglarea pH-ului pentru a crea apa alcalina
- Procesul de filtrare scade Oxidarea - Potential de Reducere
- 1.200 gauss
- Indicator LED de schimbare a filtrelor
- Aprobarea Sigiliul de Aur de la Asociatia de Calitate a Apei
PiMagWaterfall beneficiaza de un profil modern, compact ce foloseste sisteme ingenioase, gravitationale si o filtrare unica in mai multe etape care include ceramice Pi pentru a crea apa alcalina in acelasi timp reducand contaminantii.
Un echilibru acid/alcalin al pH-ului este esential pentru mentinerea sanatatii dar o dieta si un stil de viata tipic modern pot conduce la aciditate in exces. Apa alcalina cu un ORP scazut (potentialul de reducere a oxidarii) ajuta la restaurarea echilibrului ajutandu-va in acelasi timp corpul sa se apere impotriva bolilor.
Sistemul gravitational de filtrare lenta a apei incurajeaza miscarea naturala in spirala a acesteia, in timp ce magnetul de 1.200 gauss reduce agregarea de sedimente.
Sistemul de apa Waterfall a primit acreditarea Sigiliul de Aur de la Asociatia pentru Calitatea Apei. Aceasta acreditare este acordata numai sistemelor de tratare a apei care au trecut standarde riguroase cu privire la performanta, capacitate si integritatea de a inlatura o varietate de contaminanti din apa.
Pachetul de Filtre PiMag Waterfall
Filtrul sistemului PiMag Waterfall contine doua prefiltre (polietilena tereftalat) situate in capatul coloanei din filtru.
Prima coloana contine carbon activat cu materiale alcaline si rasina schimbatoare de ioni. A doua coloana contine bila de lut, bila de argint bio si bila de minerale. A treia coloana contine nisip de siliciu si KDF.
Pietricele Minerale PiMag Waterfall
Pietricelele Minerale din PiMag Waterfall (care provin de sub nivelul marii langa o mica insula coreana) contin diferite minerale din clasa silicatelor care ajuta sa suplimenteze apa Pi bogata in minerale.
Indicatorul LED
Sistemul indicatorului LED functioneaza pe debitul de apa din robinet si calculeaza cati litri de apa au fost filtrati. Un indicator luminos de culoare verde va confirma ca sistemul functioneaza la eficienta optima.
O lumina rosie inseamna ca sistemul a filtrat 900 de litri de apa si este timpul sa inlocuiti filtrul. Instructiunile cu privire la indicatorul LED se regasesc in manualul produsului.
TEHNOLOGII INCORPORATE IN FILTRUL PIMAG WATERFALL
Tehnologie avansata de filtrare: Certificat pentru reducerea contaminantilor daunatori pentru apa mai buna si mai curata
Tehnologia Pi: Adauga minerale naturale, regleaza pH-ul pentru un echilibru acid/alcalin si ionizeaza apa pentru a o proteja impotriva oxidarii.
Tehnologia Magnetica: Un camp magnetic circular functioneaza pentru a reduce agregarea de sedimente.
Model compact: Poate fi pozitionat pe suprafata dulapurilor din cele mai mici bucatarii.
Operare de scurgere gravitationala: Nu are nevoie de electricitate sau conectare la tevile de apa.
Economic: O alternativa mai practica si mai economica la sticla de apa imbuteliata comercial sau la alte sisteme de ionizare a apei.
Acreditare: Sigiliul de Aur de la Asociatia privind Calitatea Apei din Statele Unite ale Americii.
PIMAG WATERFALL - Descriere
Rezervor superior
Filtru cartus
Rezervor inferior
Monitor filtru si LED
Camp magnetic
Tehnologie Magnetica si de apa PiMag, scurgere gravitationala, filtrare in etape multiple
Putere Gauss pe Magnet - 1,200 gauss
Capacitate: Rezervorul superior: 5 litri, Rezervorul inferior: 5,5 litri
Dimensiuni: Inaltime 42,3cm, Laime 22,5cm, Adancime 32,5cm, Greutate 3 kg
Materiale incorporate in produs: 
Material Pi, pietricele minerale, polimer reciclabil, magnet.
Instructiuni de folosire: Umpleti rezervorul superior cu apa. Apa filtrata PiMag se acumuleaza in rezervorul inferior. Cand vine vremea sa schimbati filtrul, culoarea indicatorului LED pentru durata de viata a filtrului se va schimba din verde in rosu.
Nivelul de filtrare: 1 micron.
Inlocuirea filtrelor: Filtrul cartus: 90 de zile sau 900 litri, care este mai intai corespunzator (Senzorul va anunta cand ati folosit 900 de litri).
Pietricele minerale: 1 an. Durata de viata a componentelor poate varia in functie de calitatea apei.
Instructiuni de ingrijire: 
Cand este complet asamblat, nu ridicati si nu mutati sistemul de apa PiMag Waterfall si pozitionati-l departe de razele directe ale soarelui. A se curata numai prin clatirea cu apa rece; a nu se folosi substante de curatat abrazive, prosoape de hartie sau apa fierbinte cu sapun.
Garantie Produs: Toate produsele Nikken sunt insotite de o garantie legala.
Responsabil fata de mediu: Produs din materiale reciclabile care nu se scurg in apa.
Pentru orice nelamuriri, contactati Serviciul pentru Clienti care vor fi bucurosi sa va ajute.
Contaminantii sau alte substante reduse de acest aparat de tratare al apei, nu se regasesc neaparat in apa dumneavoastra. Folositi numai apa tratata de municipiu sau din alte surse cunoscute a fi sigure din punct de vedere microbiologic.