PERNA NATUREST


Caracteristici si Avantaje
- Promoveaza un somn mai bun, mai sanatos
- Incorporeaza Tehnologia RAM revolutionara (radial-axis magnetism)
- Fermitate ajustabila, alegeti-va nivelul ideal de confort
- Suport ortopedic pentru o aliniere corecta a coloanei vertebrale
Pe parcursul etapelor de somn adanc (in comparatie cu cele de somn usor) corpul incepe sa se regenereze, creierul se reincarca si energia este restaurata.
Imediat ce ati pus capul pe Perna Naturest, va simtiti mai relaxati si stresul acumulat in timpul zilei dispare.
In timp ce o perna obisnuita se dezumfla repede, umplutura de o fermitate naturala din latex a Pernei Naturest poate fi adaugata sau scoasa din invelis, oferindu-va posibilitatea sa alegeti cat de tare sau moale o doriti. Un guler intern, asigura deasemenea cea mai corecta si mai confortabila pozitie a capului, a gatului si a coloanei vertebrale in timp ce exceptionala ventilatie si functia de control a temperaturii din fibra naturala, va mentine racorosi si confortabili.
Dar, ceea ce o difera de orice alta perna, sunt magnetii de neodymium, parte din tehnologia brevetata a companiei Nikken numita RAM. In timp ce dormiti, magnetii creeaza un camp magnetic tridimensional ce va inconjoara precum ritmul natural al Terei.
Fiecare dintre cele trei elemente esentiale ale Solutiei pentru Somn - Perna Naturest, Slateaua Naturest Kenkopad si Plapuma KenkoDream - functioneaza in mod natural individuale, dar se si combina pentru a va oferi mediul perfect de somn.
Informatii Produs:
Cod   Dimensiune(cm)   Greutate   Pret Client
1150      46.5x62 2.            09kg     382.00 RON
Tehnologia Nikken incorporata: Tehnologia RAM
Puterea Gauss: 3,200
Materiale:
- Latex din cauciuc suta la suta Natural: 91%
- Fibra de lana naturala: 9%
- Discuri magnetice
Invelisul exterior, Fibre naturale; un amestec de bumbac organic si bambus
Latexul este in mod inerent antibacterian si hipo-alergenic (facandu-l avantajos in special pentru cei ce sufera de astma si de alergii) si nu dezvolta germeni sau bacterii. Structura sa naturala, deschisa, asigura un sistem de auto-ventilatie, in timp ce rezistenta sa la caldura si la acumularea de umezeala inseamna ca il face sa ramana uscat.
Capacitatea neobisnuita de respiatie a fibrei de bambus inseamna ca risipeste umezeala si va mentine racorosi pe timpul verii, dar caldurosi iarna. Contine deasemenea calitati anti-bacteriene precum agentul biologic bacteriostasis.
Instructiuni de folosire:
Puneti Perna Naturest pe pat cu fermoarul pe partea de jos, in dreapta, pentru ca suportul ortopedic si magnetii cu tehnologia RAM sa se afle in pozitii optime.
Garantie: 2 ani.
Instructiuni de ingrijire: A se curata numai manual, folosind un detergent slab si apa calduta. Nu umeziti prea tare. Uscati la temperatura camerei departe de lumina soarelui sau de surse excesive de caldura.